loading...

luni, 27 februarie 2017

Caracterizarea lui Dan din Dan capitan de plai


Dan, baiatul „oaches si rotofei” este cel care , prin felul sau echilibrat de a fi, pastreaza insusi echilibrul grupului, intervenind impaciuitor in disensiunile dintre membrii sai, determinate de vehementa cu care isi sustin opiniile.

Bonom, cu un suflet generos si cald, se alatura actiunii lui Tic si ticluieste scrisoarea pe care o trimite Laura si ca urmare a curozitatii pe care i-o starneste piciul.

Acelasi spirit de solidaritate il dovedeste in toate actiunile intreprinse de Ciresari. El descopera impreuna cu Ursu incaperea secreta si documentul si contribuie la citirea lui ca apoi sa mearga sa-l verifice in teren . In acest sens , hotararea lui este nestramutata.

Nu cunoaste linistea pana ce nu-si atinge scopul, dar dovedeste discernamant atunci cand , impreuna cu Ursu , hotaraste sa-si menajeze fortele pentru o noua incercare hotaratoare.
In final , traieste intens bucuria reusitei , pentru ca , intr-o pozitie solemna , el face prezentarile eroilor in sala armelor.Romania - Activitățile economice. Transporturi.

Industrie -           în luna februarie 2016, producția industrială, a crescut cu 0.8% față de luna februarie 2015 -           creș...

loading...